4 ani!

1
646
views

Da, vremea asta ma face sa devin melancolica, dar cu o mare zambaceala implicata in toata treaba asta. Astazi se implimesc 4 ani de cand fac parte din echipa Arhipelago.

4 ani in care am avut de invatat o multime, 4 ani care au coincis cu perioada mea de maturitate, de crestere, de preluare a vietii in propriile maini, de demonstratii ca sunt capabila sa fiu EU.

4 ani in care parintii mei s-au mandrit cu mine, chiar daca nu prea intelegeau ei ce treaba fac eu acolo. 4 ani in care sora mea se bucura din toata forta ei si ma incuraja si-mi spunea ca sunt un model pentru ea. 4 ani in care sotul meu m-a sprijinit si s-a bucurat de reusitele mele. 4 ani in care am realizat si mentinut relatii frumoase de colaborare cu partenerii si clientii companiei.

Am avut parte de multe schimbari pe parcursul acestor ani, care m-au adus unde sunt astazi… si cine stie ce ne rezerva viitorul:)). Irinel, pazeste-ti spatele!

4 ani in care am facut activitati diverse: redactie, organizare de evenimente, coordonare echipe, vanzari, PR, marketing. 4 ani in care mi-am dat toata silinta sa ma bucur ca avem in echipa o atmosfera frumoasa si zambacioasa.

Ani in care zona IT si oamenii de aici au devenit mult mai sociabili si draguti:D. Ani in care nu ma mai sperii usor de comunicarea cu oameni noi. Ani in care am incredere in mine si in echipa care stiu ca ma sustine.

Ani in care am devenit omul care sunt astazi multumita managerului si colegilor mei. Ani in care ne-am povestit viata unii altora. Ani in care familia mea au devenit ei. Ani in care am avut ocazia sa dezvoltam impreuna proiecte si ne-am atasat de ele. Ani in care ne-am mandrit impreuna, ne-am luptat impreuna in plina criza si am supravietuit frumos.

Ani in care am invatat de la Marius ca pot avea incredere in mine, ca ma pot bucura de sentimente sincere si de creativitate, ca e ok sa punem suflet, ca va fi acolo sa ma sprijine, de la Elena sa fiu puternica si sa lupt pentru ceea ce cred, de la Irinel ca situatiile nu sunt atat de sumbre pe cat pot arata si ca le rezolvam impreuna daca suntem ZEN, de la Cata ca trebuie sa fiu organizata, de la Cristi ca dulciurile pot face parte din viata de zi cu zi a fiecaruia, de la Valeria ca asa “copil” simpatic si plapand am parut si eu la inceputuri, de la Carmen ca pot sa stau dreapta (cu tocuri sau fara:D) sa invat multe lucruri noi, de la Cami ca pot sa rad cu pofta oricand simt asta, de la Lidia ca pot sa ma bucur de viata si sa apreciez ce conteaza cu adevarat pe parcursul ei, de la fosti colegi ca trebuie sa-mi urmez visul daca mi l-am redescoperit.

Si da, astazi va multumesc tuturor pentru ca impreuna suntem eroici! Pupicioi, lume!

Previous articlePizza cu ciuperci si ardei – la tigaie
Next articlePrin ochii vostri…
Alaturi de oamenii frumosi la suflet, mi-e usor sa fiu simpatica, generoasa, fidela, creativa, gata de sacrificii, comunicativa si mai ales cu zambetul pe buze. Si in plus, ador sa rad cu pofta, ador sa fiu mama si ador sa savurez si sa gatesc pentru cei dragi: retete yammy! Eu despre mine Altii despre mine Colaboratori dragi
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here