Mancare mexicana

0
1485
views

Mancare picanta, mancare aromata, tortille, chilli con carne, sos de branza, tacos, burritos, quesadillas sunt elemente care clar ma duc cu gandul la Mexic, la bunatatile acelei zone.

Imi plac maxim aromele acestor mancaruri mexicane si combinatiile facute dintre cartofi, carne, lipii si sosuri. Ador tortillele umplute, care sunt legate strasnic cu tot felul de sosuri, cu branza (cascaval) care se topeste eroic printre condimente si le uneste perfect.

Imi plac mancarurile picante, desi cu greu ma lupt sa le savurez, pentru ca simt ca imi explodeaza buzele, gura, intregul sistem digestiv de la iuteala, dar nu ma las pentru ca e un chin care imi place. Simt ca traiesc cu adevarat, cand savurez astfel de bunatati mexicane.

Imi plac tortillele calde care tin mancarea si toate aromele acestea specifice, adunate la un loc, pentru a fi servite bucatica cu bucatica. Dupa ce am savurat astfel de bunatati, intr-o vreme in restaurantul Mexican, de pe Sararie – Iasi, (care nu mai este acum) m-am bucurat sa vad ca Mama Mia a adaugat in meniu preparate mexicane.

Asadar, aseara am savurat un deliciosMeniu dublu quesadilla mixtacare contine 2 tortille cu carne mixta (vita si porc), coleslaw, sos de branza, un platouas cu cartofi prajiti, un “borcanel” cu sos picant si o salata de varza rosie cu sos. (Msik Camy&Bubu) :*

Totul a fost picantel, dar delicios, asa ca va recomand cu drag sa incercati! Eu cu siguranta voi mai savura aceste minunatii picante, alternate cu lichide pentru a mai stinge din iuteala specifica. Yammy! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here