Un cadou special: Inceput de poveste!

0
682
views

Cand se naste un bebelin e un adevarat motiv de bucurie, de implinire, de magie pura, inseamna ca intr-adevar un suflet nou ne-a fost incredintat spre ocrotire, spre grija si dragoste, spre crestere, spre educare si fericire. E un moment ce uneste suflete dragi in semn de bucurie.

carti personalizate cadou special nastere

La noi, la romani. traditiile sunt multe, legate de orice moment din viata noastra, dar se poate observa cum o parte din ele par sa se mai piarda de-a lungul timpului. Printre unele care par sa se pastreze inca, se numara: botezul. Un moment emotionat, incarcat de:

  • sperante si rugaciuni – ca Dumnezeu va veghea pe micul pui de om in viata sa, ca-l va ajuta sa aiba un drum frumos si fericit;
  • teama si curiozitate ca va simti ori ba caldura nasilor care vor incerca sa-l linisteasca catusi de cat, incercand sa suplineasca bratele mamei, ca bebe nu va plange in continuu, fiind “despartit” de mama lui, ca preotul il va “manevra” cu grija, ca nu va raci fiind dezbracat pana la piele in biserici mari si destul de racoroase, ca apa nu va fi prea rece/calda, ca toti cei prezenti se vor uita cu drag si inima deschisa la el, ca totul se va termina cu bine si ca va reveni crestinat in bratele mamei, care va putea rasufla / respira intr-un final;
  • lacrimi si bucurie;
  • nerabdare si incredere;

carti personalizate cadou special nastere sofia

Dupa botezul incarcat de emotie si caldura sufleteasca, cei dragi il petrec pe micul pui, se bucura, dantuiesc si rad, canta, in fericirea lui, in speranta unei vieti pline de voie buna, de daruri, de oameni dragi alaturi.

Si cum botezul e un moment unic, poate asteptat de o viata intreaga sau poate e o amintire de pret, cu incarcatura emotionala, pentru tot restul vietii, ce cadou pe masura evenimentului, am putea oferi unui mic ingeras sau parintilor lui, in semn de amintire de si pentru suflet?

Eii si sclipirea a aparut! PING-ul a sosit (si nu pe matura): o carte personalizata – un cadou special, in care povestea de inceput a bebelinului sa fie scrisa, in care acesta si momentele importante din inceputurile lui sa fie trecute negru pe alb si astfel pastrate pentru o viata intreaga intre coperti colorate. Desi stiam la ce sa ma astept din descriere, in momentul in care m-am trezit lecturand filele din carte, recunosc ca m-au cuprins emotiile, regasind scris concret numele oamenilor dragi in paginile cartii. Au devenit eroi, parte dintr-o poveste! A lor si a noastra! E clar, e cat se poate de adevarat si de frumos momentul. Chiar cred ca e un cadou cat se poate de drag, cu ocazia nasterii unui pui de om special si ma bucur taaare mult ca l-am descoperit si daruit cu tot sufletul plin de bucurie.

Sa-ti fie de bine botezul, Sofia! O viata de poveste sa ai!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here