Bebe si scutecele de finet

2
1876
views

Am utilizat pentru prima data noua masina de cusut primita cadou de la parinti, dupa ce tata m-a invatat sa cos la o masina de aia antica, la facut pelincute si scutecele de finet pentru bebelusii prietenelor mele care urmau sa apara pe lume.

Nu pot sa zic ca au iesit eroice pentru ca abia ma dezmeticeam cu masina mea de cusut si provocarea mea cea mai mare este taiatul materialelor (nu prea am directie in foarfec ca sa zic drept) pentru a realiza niste scutece acceptabile ca forma. 🙂

scutece de finet

Apoi a venit momentul meu, cand bebe se pregatea sa apara, asadar am intrat in schema: cautat si cumparat finet alb si finet colorat, masurat si taiat (oarecum drept:D) bucati mai mari – tip paturici sau prosoape, care sa poata fi puse in carut, in patut, pe pat, pe canapea, in cadita, pe unde mergem cu bebe in vizita, cand mergem la controale, la doctori, la vaccinuri si bucati mai mici ca babetici de sters bebe, le-am tivuit la masina de cusut, spalat si calcat – il asteptau pe bebe.

Acum, ma bucur sa vad ca sunt si seturi de scutece de finet, fooarte frumoase, gata pregatite, pe diferite dimensiuni, numai bune sa fie utilizate, de diferite culori, care mai de care mai ochioase si sincera sa fiu mult mai bune decat prosoapele de baie, care tind sa cred ca nu absorb atat de bine si repede apa, precum scutecele de finet.

Asa cum va spuneam aceste scutece de finet sunt destinate primelor luni de viata (si nu numai) ale bebelusului, sunt multifunctionale si pot fi folosite pentru igiena zilnica a bebelusului, dupa baie, pentru invelire, infasare, pentru blatul de infasat, in geanta bebelusului pentru situatii neprevazute, etc

Eu le recomand cu drag, sunt fana lor declarata, pentru ca pe-ale mele asa cum au fost facute, cel putin pana acum, le-am folosit mega intens de au inceput deja sa se decoloreze, asa ca imi voi improspata colectia, in curand cu scutece de finet noi si frumoase, mai ales ca se anunta modele noi si colorate. 🙂

Voi folositi scutece de finet?

2 COMMENTS

  1. Buna, sunt si eu interesata de scutecele si prosopelele de finet. Intrebarea mea ar fi insa legata de dimensiune: cam ce dimensiuni ai folosit pentru fiecare?

    • Ola! Eu am facut 90x90cm, 60x40cm, 30x30cm in prima faza, apoi m-am plictisit si le-am mai facut si din ochi. 😀 La hopababy.com au de 71x71cm, 76x91xm, 75x90xm, etc. Spor!:)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here