Muzica pentru bebelusi

0
587
views

De cand am ramas insarcinata, bebe a avut parte de muzica din plin. In fiecare seara adormeam cu muzica amandoi (chiar si tati, care nu avea de ales), in special Enya, Mozart, Beethoven, Clayderman, Indila.

De cand s-a nascut puiut, de asemenea avem parte de acorduri muzicale atat de la cele doua lampi su sunete si proiectii, una de la Primii Pasi si cealalta in forma de steluta – Tomy, care au melodii specifice de adomit bebelusii, linistitoare si chiar un soi de huruit, care imita sunetul alb, din burtica si care il relaxeaza. Mi-am inregistrat si pe telefon melodia + huruitul pentru a avea mereu la indemna, chiar si cand suntem prin deplasari, desi adoarme si fara melodii, dar ma simt eu mai bine ca ii realizez un fundal sonor placut.

10704791_735369799880425_2139600450_nDe asemenea, desi nu am fost de acord pana acum sa avem televizor in dormitor, de cand a aparut prichindel in viata noastra, iar patutul lui e pus langa al nostru, ne-am montat si un tv smart pe perete, astfel incat noaptea il conectam la Youtube si ascultam sunete din natura, sunete albe, care ne fac si pe noi sa fim zen, sa dormim lin, nu doar pe bebe.

Desi e plin internetul de melodii pentru bebelusi, la cautari precum “white sounds”, “white noice”, “fisher price”, “nature sounds”, “ocean sounds”, “lullaby songs”, etc.  iata cateva melodii pe care le puteti incerca, pe care noi le ascultam cu drag:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here