Bebe s-a suparat pe mine!

0
588
views

Intr-o dupa amiaza (nu prima de pana acum, ca sa lamurim treaba asta din start) bebe a ramas cu tati la plimbare pentru aproximativ 2 ore. Pentru ca nu mai avea rabdare si devenea ciufutel, tati l-a montat in scaunul de masina si s-a pornit sa-l plimbe putin, cum ii place lui bebe – cu masina si cu muzica.

locul mamei nu-l poate lua nimeniSursa foto: Bestsayingsquotes.com

Cand sa se porneasca am aparut si eu ca o floricica, m-am urcat langa bebe in spate, care nu a zis nimic, ci si-a intors capul in partea opusa mie si se uita pe geam. Eu il intrebam ce si cum, il strigam, dar el nimic. In cateva secunde a inceput chiar sa planga… amarat si cu fatuca spre geam, parca incerca sa isi inghita lacrimile, dar nu reusea.

In momentul ala… inima mi-a fost sagetata si creierul s-a resetat. Bebelul meu era suparat pe mine si-mi arata asta. Ma trata cu indiferenta, cu spatele, nu vroia sa ma priveasca pentru ca-l dezamagisem? Dintr-o data, credea ca l-am abandonat? Cu toate astea dorul de mine, il durea si suferea.

In secunda 2, l-am descatusat si l-am luat in brate si am inceput sa ne dragalim, pupam, sa ii vorbesc si sa chicotim zambaciosi cu o lacrima in coltul ochilor si la el si la mine.

Uff, micii omuleti cresc, constientizeaza sentimente noi, stari noi si se manifesta cat se poate de sincer si natural, incercand astfel sa ne comunice toate acestea. Sa ne trezeasca la realitatea lor! Locul nostru in sufletul lor, nu il poate ocupa nimeni!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here