Decizii

0
978
views

Sunt momente in viata cand trebuie sa luam decizii mari asupra drumului pe care urmeaza sa mergem. Toata calatoria aceasta este pavata cu decizii pe care trebuie sa le luam, care ne ghideaza mai apoi pasii, fie ei catusi de marunti.

Astfel decidem daca sa ne trezim dimineata sau sa mai motaim putin, daca sa mergem cu autobuzul, cu masina sau pe jos la birou, daca sa ne cumparam un covrig sau un iaurt sau o tigara, daca sa ne facem sau nu sarcinile corect si creativ la birou, daca sunam sau nu un parinte, un prieten, o persoana draga, daca sa ne luam viata in maini, daca sa ne casatorim, sa facem copii, sa ne cumparam o casa, sa o renovam pe cea pe care o avem, sa plecam in concedii, etc.

Fiecare pas, fiecare gura de aer e o noua decizie, fiecare clipa traita alaturi de oamenii dragi e o decizie. Pentru mine, personal, ultima perioada traita a fost una bogata emotional. De la clipe de extaz, de frica, suspans, lacrimi, nervi, veselie, suparari, la mega exaltari, la tristeti, la reveniri senzationale, la bucurii de nedescris… Si toate acestea pentru ca am in jur multi oameni frumosi, oameni importanti pentru sufletul meu, oameni alaturi de care ma pot bucura, oameni prin a caror bucurie traiesc si eu, oameni care sunt langa mine, oameni care cresc de la o zi la alta, care iau decizii mari pentru tot restul vietii.

Da, asa e viata.. de cele mai multe ori, intr-un final, ne da sansa sa ne bucuram de deciziile noastre. Increderea in ele si alungarea regretului, poate face minune. Fiecare avem un drum, care se paveaza usor, cu calm si cu credinta ca la final va fi o pista ideala pentru plimbarile odihnitoare de dupa toata truda anilor. O fractiune de secunda ne poate schimba destinul si ne poate face sa ne dorim sa putem da timpul inapoi sau sa privim cu incredere spre mai departe pentru ca momente eroice ne asteapta, pentru ca de-abia de acum vine greul sau frumosul.

“Fiecare reusita incepe cu decizia de a incerca.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here