Mamici, sa fim ambasadoare pentru copiii nostri! Sa crestem impreuna o lume mai buna!

0
494
views

Sa fii mama presupune sa incepi o noua viata, sa inveti mii de lucruri noi zi de zi, sa simti noi senzatii si sentimente, inseamna ca ti se declanseaza tone de rabdare (de care habar nu aveai ca esti capabila) si miliarde de tone de iubire pura si sincera care te invadeaza, plus o dorinta de informare ce e tot mai avida si in plus incepi sa constientizezi cat de important poate fi sa te destainui, sa impartasesti din experientele tale, ca astfel te descarci si tu si totodata uneori chiar ajungi sa fii un ajutor nesperat pentru alte mamici.

Viata de mama m-a facut sa nasc in mine capacitati noi de dezvoltare si totodata proiecte noi pe care le cresc cu aceasta ocazie, alaturi de oameni frumosi, pasionati de parenting si de aceasta lume care de fapt e temelia unei natii, unui popor, pe langa faptul ca sa cresti copii inseamna sa pui osul la treaba cu adevarat la motorul planetei.

Dupa ce am inceput sa scriu retete pentru bebelini si gandurile mele de mama, traite in prima etapa din viata bebelinului meu, m-am trezit cu feedback-uri de la mamici, care s-au regasit, care mi-au multumit si m-au incurajat sa merg pe acest drum pentru ca le-am fost de mare ajutor, iar sentimentul e de-a dreptul grozav (eu sunt cea care ma inclin si va multumesc, dragi mamici, pentru ca ma sustineti, comentati si de bine si de mai putin, pentru ca imi sunteti alaturi), asadar am inteles ca e cazul sa mergem la un alt nivel de sprijinire si informare a mamicilor. Cu aceasta ocazie, alaturi de o echipa grozava am decis sa fac parte – in calitate de Ambasador dintr-un proiect frumos si uman care creste pic cu pic si care speram sa se muleze perfect pe nevoile mamicilor la inceput de drum si nu numai: ClubulMamicilor.com.

clubul mamicilor by Ellie White

Ce inseamna pentru mine sa fiu AMBASADOR in Clubul Mamicilor by Ellie White?

In primul rand sa fiu mamica 🙂 – bifat.

In al doilea rand – o onoare ca pot fi parte dintr-o astfel de echipa, alaturi de alte mamici ca si mine, de oameni normali si frumosi la suflet, care cresc copii, care cresc sanse si proiecte pentru drumul acestora in viata, oameni care inca mai cred in tara asta, care vin cu idei creative, care cauta solutii la nevoi, oameni care intind maini de ajutor, asa cum ei au primit la randul lor, oameni alaturi de la care putem invata multe.

In al treilea rand sa fiu o mamica activa (pentru inceput in mediul online, iar mai apoi si in offline in cadrul evenimentelor si workshopurilor dedicate mamicilor), care poate avea un cuvant de spus in aceasta zona, care poate crea o comunitate vie de mamici dornice de informare, de comunicare, etc. 

Alaturi de noi invitam toate mamicile sa ni se alature, sa faca parte din echipa noastra, sa ne citeasca, sa ne corecteze, sa ne transmita experientele lor, sa ne urmareasca pur si simplu.

Pe langa faptul ca e suficient sa fii o mamica graviduta sau o mamica cu 1, 2, 3.. copii, iata ce rugaminte suplimentara vom avea de la mamicile – membre care doresc sa faca parte din Clubul Mamicilor:

Care sunt BENEFICIILE oferite mamicilor in cadrul Clubului?

 1. Pentru mamicile – membri:
 • Cadouri si premii din partea echipei ClubulMamicilor.com
 • Discount-uri la o varietate de produsele pe www.clubulmamicilor.com/SHOP (din 1 iunie 2016).
 • Card de fidelitate « Clubul Mamicilor » cu care vor beneficia de discount-uri si promotii la zeci de produse si servicii. (din 1 Iunie 2016).
 • Acces gratuit la toate workshop-urile organizate in tara, inclusiv cele in care va participa Ellie White, unde de asemenea veti putea primi daruri din partea partenerilor Asociatiei.
 • Participarea la concursuri cu premii (exclusiv pentru membri si ambasadori).
 • Discount-uri la partenerii nostri. (ex. momentan La Britax Romer – avem discount 25%).
 1. Pentru ambasadori:
 • Beneficiile de la Membri
 • Cadouri lunare
 • Participarea la concursuri cu premii – exclusiv pentru ambasadori.
 • Implicarea in evenimente, workshopuri, actiuni caritabile, alaturi de partenerii asociatiei;

better world better children

Sursa foto: elizabethseer.com

Asadar daca doresti sa fii o mamica informata, daca doresti sa te alaturi unei comunitati in care sa ne impartasim experiente, in care sa ne incurajam, in care sa fii apreciata pentru ca esti MAMA, in care vei putea testa gratuit servicii si produse de-ale partenerilor Clubului, in care vei avea acces gratuit la evenimentele de parenting organizate in toata tara, in care vei primi cadouri in semn de multumire si apreciere pentru ca esti parte din echipa noastra, te asteptam cu drag sa ni te alaturi, completand acest formular online.

Vino alaturi de noi (ca membru, autoare sau ambasadoare), in Echipa ClubulMamicilor.com!

Copilul tau va fi mandru de mamica lui! 🙂

PS: pentru orice alte idei, propuneri de colaborari, ne puteti scrie la adresa [email protected]!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here