Dor de noi doua… in prag de sarbatori!

0
1115
views

Am inceput oficial sa numaram si ceva mai vesel (dupa atatea numaratori triste), si anume zilele pana la Craciun si pentru ca listele si scrisorile Mosului sunt deja facute, trimise prin posta, prin sms-uri, prin mail-uri sau mesaje pe Facebook, ca acum dispunem slava Domnului de atata tehnologie si canale de comunicatie prin care ajunge informatia si la cei fara suflu, m-am gandit sa va aduc o noua sursa de inspiratie care sa ii bucure pe cei mici, dar mai ales pe cei mari, care trebuie sa recunoastem ca ne distram grozav echipandu-i pe prichindei in tinute de sarbatoare, care mai de care mai grozave.

haine bebe craciun hopababy.comSursa foto: Colectia Christmas 2015 – Hopababy.com

Ca o mega fana a acestor sarbatori, evident ca nu ma pot abtine sa nu adun cu 2 luni inainte, echipamentul specific pentru zilele de Craciun, pentru micul cetatean, mai ales, ca el va fi spiritul momentului. De asemenea uitandu-ma cu drag la toate aceste tinute de Craciun, mi-am atintit ochii pe brad, pe care de data aceasta e foarte clar ca trebuie sa-l tintuiesc bine de vreun calorifer, perete, mobila, etc., asta daca nu vreau sa-l impodobesc in fiecare zi de Craciun, sau poate chiar de mai multe ori pe zi. Sau poate optam pentru varianta la orizontala a bradului de Craciun, daca nu reusim sa o scoatem la capat, din prea mult entuziasm sarbatoresc.

Evident ca magazinele deja sunt pline de ornamente, de hainute si jucarii de sezon, care mai de care mai viu colorate, mai in spiritul momentului. Evident ca e o adevarata placere sa-mi clatesc ochii in astfel de elemente si parca simt ca o parte din mine s-a intors intr-o copilarie cu mult mai putina inspiratie, cu mai putine variante, cu mai putine oferte de ales din sacul Mosului, dar o copilarie plina de entuziasmul asteptarii, de lectiile pregatitoare in care ne antrenam si alegeam colindele, de mini-panica de a uita din versuri, dar mereu sentimentul de impacare ca nu voi fi singura si ca surioara mea va fi acolo sa dea tonul oricum.

E clar, e o perioada magica, care ne transforma, chiar si pentru un timp scurt, dar care ne umple sufletele de bunatate, de amintiri savuroase care ne emotioneaza si mai ales, o perioada plina de dorul celor aproapiati sufletelor noastre. Da, surioara, mi-e dor de tine, mi-e dor de noi doua mici, mi-e dor sa uit cate un vers din colinde si tu sa salvezi situatia, mi-e dor sa fiu afona, mi-e dor chiar sa mor de cald la usa cunoscutilor, cantand colinde gafaind, cu ochelarii aburiti, dupa ce am mers prin zapada, dupa ce am urcat etajele, mi-e dor sa gasesc doar ambalajele bomboanelor prinse in brad pentru ca cineva le-a extras cu mult tact, mi-e dor sa taraim bradul spre gunoi impreuna, mi-e dor sa ne ascundem dupa usa de la bucatarie cand urla mascatii, mi-e dor de timpul nostru – in vremea cand era mereu in 2, mi-e dor de multe…

Mi-e dor de noi doua… copii, dar stiu ca il voi privi pe David si voi incerca sa retraiesc de Sarbatori, an de an, sentimente de copil!

PS: nu, nu gasesc o poza cu noi doua de sarbatori, din vremuri indepartate, asadar o las pe asta de anul trecut, cu bebelin in tinuta chipesa din colectia Cristmas 2014 – Hopababy.com:

haine bebe craciun hopababy.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here