Cel mai scurt drum

0
1087
views

In ultima perioada ati putut zari prin oras reclame mari care ne pregateau pentru o campanie noua, un produs nou, un serviciu revigorat, etc. Evident fiecare ne dadeam cu parerea despre insemnatatea afiselor, dar fara a avea ceva concret. A trecut timpul si am avut surpriza de a fi contactata si m-am lamurit cum sta treaba cu “Cel mai scurt drum”.

Mi s-a prezentat conceptul, pagina de facebook si drept urmare astazi m-am bucurat sa ma numar printre primii 15 detinatori ai unei cani speciale, care imi va usura cu siguranta utilizarea pungilor de lapte, alaturi de lapticul yammy (grasime de 4%) pe care l-am degustat din aceasta cana. Multumesc si Felicitari! 🙂

Recunosc, ca pana acum am ales sticlele de lapte, in defavoarea pungilor, pentru ca de cele mai multe ori ma enerva sa le tin in frigider, daca nu foloseam tot continutul dintr-un foc. Dar de acum s-a schimbat treaba si voi profita din plin de aceasta cana, care e super usor de folosit.

Stiu, ma invidiati (macar putin), dar va anunt ca puteti castiga multe astfel de cani, daca participati la concursurile organizate pe pagina de facebook “Cel Mai Scurt Drum“. Tot acolo veti gasi si informatii utile despre lapte, despre beneficiile lui, etc.

Succes si spor la baut laptic! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here