Botezul privit din cristelnita

0
910
views

Desi la primul puiut nu am reusit sa ne organizam eroic pentru petrecerea de botez fiind si destul de proaspata toata viata noua de parinti inca buimaci, ne-am dat seama ca am gresit si ca e cazul sa redresam situatia, pentru ca este o diferenta incredibila de amintiri realizate profi, ce le vom pastra pe vecie si cele de amatori realizate de noi la primul botez, unde oricum eram incarcati cu un morman de emotii si ganduri..

Asadar da, se merita sa rasufli putin cand pregatesti botezul si sa te asiguri ca vei pastra amintirile vii si chiar palpabile, cat se poate de frumoase si dintr-un unghi din exterior, ce face ca momentele acestea sa fie inregistrate natural si sincer. Tu bucura-te de moment, drag parinte si lasa sarcinile acestea catre cei in masura sa le realizeze eroic!

E clar ca e cazul sa lasam profesionistii sa-si faca treaba si astfel sa ne bucure ochii si peste ani, cu munca realizata in aceste clipe, cu amintirile realizate si fizic, nu doar in mintea si sufletul nostru, unde vor fi oricum pastrate. Cat noi trebuie sa ne bucuram sincer si fara griji de moment, sa-l savuram cu totul, echipa foto-video are rolul de a capta toata aceasta emotie si bucurie, pentru totdeauna.

Astazi, cu ajutor lor – Marian & Andrei, povestea buburuzelor – povestea Holbaneilor in 4 ramane imortalizata si rupta din poveste, parca. Astazi ne vedem emotiile si bucuria prin alti ochi, din alt unghi. Astazi suntem mai aproape decat este posibil intr-un astfel de moment si ne vedem bebelina scaldata in cristelnita… chiar din cristelnita, pentru ca tehnologia si munca unor oameni implicati a facut posibila imortalizarea momentului cu o camera pusa chiar in apa.

O vedem asadar scaldata, o privim de jos in sus cum se cufunda catre noi si cum se inalta, mai apoi, botezata, in timp ce noua nu ne ramane decat sa ne rugam sa ii fie de bine, sa ii aduca liniste si o viata frumoasa aceasta experienta, sa aiba parte de frumos si fericire in toata viata ei.

Sa-ti fie de bine, pui de om! :* 

Multumim frumos Andrei & Marian! 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here