Trateaza dintisorii cu drag si fara frica!

5
1401
views

Recunosc, ca de fiecare data cand e cazul sa merg la dentist merg cu inima stransa. Spre norocul secolului in care traim avem de unde alege, pentru ca de cativa ani s-au tot inmultit medicii si cabinetele particulare. Asadar poti sa gasesti rapid o clinica stomatologica in Bucuresti, Iasi, Cluj, chiar si in orase mai mici ai de unde alege, ai posibilitatea sa-ti schimbi medicul, cabinetul daca nu esti multumit de servicii.

Oricum stomatologia, tot ce tine de dantura a devenit o ramura extrem de bogata, de complexa. Nu putine sunt reclamele la pasta de dinti, la diferitele sortimente, la medici stomatologici renumiti, care devin imaginea unor produse (ex: Florin Lazarescu care este medic stomatolog al clinicii Trident si totodata imaginea Blend-a-Med).

Ca in orice domeniu, am observat ca pe langa esentialul functionarii unui astfel de cabinet stomatologic (serviciile de calitate, materialele si aparaturile performante folosite, atentia extraordinara si rabdarea maxima a personalului), aceasta zona trebuie sa se reinventeze mereu, mai ales acum, cand este si o concurenta acerba pe piata, cand trebuie sa isi castige fiecare pacientii. Asadar, in ziua de azi, nu poti fi doar medic stomatolog cu program de 8 ore.

clinicatrident.ro cabinet stomatologic

De exemplu, acelasi medic – Florin Lazarescu (mai multe detalii despre el, gasiti aici www.ClinicaTrident.ro) si-a lansat si o carte scrise in limba engleza – “Incursiune in estetica dentara” (publicata de editura Quintessence Publishing), alaturi de inca 6 medici stomatologi care fac parte din echipa de medici ai clinicii Trident (co-autori ai acestei carti, pe a carei coperta este Ada Condeescu – care este si pacient al doctorului Florin Lazarescu).

Eu, ca eu, dar ma gandesc cu inima stransa la viitoarele vizite facute la dentist cu puiul cel mic, care va trebui imbarbatat de mine, dus increzator, astfel incat sa nu ajunga un panicat ca mine de medici, ci sa mearga viteaz, cu drag sa revada un medic stomatolog rabdator, atent si simpatic, care sa ii rezolve eventualele problemute rapid si bine.

Deocamdata avem 6 iepurasi iesiti, pe care ii spalam zilnic, cumintei, chiar rontaind cu interes din periuta, care este atasata de degetul meu, dar acesta este un mic detaliu. Asteptam sa vedem urmatoarele aparitii dentare si ce ne rezerva viitorul legat de dintisorii micului pui. 🙂

Voi unde mergeti cu prichindeii la dentist?

5 COMMENTS

  1. Tehnica in ceea ce priveste tratamentele dentare a evoluat foarte mult, tratamentele au devenit mult mai eficiente, mai rapide si mai putin dureroase, nu mai exista nici un motiv pentru care sa ne temem de medicul stomatolog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here