Sa nu mai depinzi de nimeni…

0
442
views

Ador plecarile, venirile, calatoriile, ador bagajele de drumetie, ador sa fac listute cu ce am de luat in ele, ador sa ii vizitez pe cei dragi, ador sa cobor din mijloacele de transport si sa ma astepte cineva cu zambetul pe buze, cu bratele deschise.

Ador sa calatoresc cu masina, plimbarile astea imi plac la nebunie… sa urmaresc intreaga natura din mers. Sunt mai statica de felul meu (imi plac si plimbarile la pas, dar cu limita totusi) si de aceea plimbarile din masina sunt preferatele mele.

Asadar cred ca daca as ajunge prin diferite zone din lumea asta chiar si cu avionul, as dori sa ne imbarcam apoi in masini si sa pornim la drum sa hoinarim toate imprejurimile. De condus, eu mai slabut, spre deloc, pentru ca nu mai am curajul ala nebun de la 18 ani. L-am ratacit undeva.

Vorbeam cu niste amici care au ajuns in Corfu, apoi au inchiriat masina si au bramburit zonele in lung si-n lat. Din ce mi-au povestit, acolo nici atat nu as avea curajul sa pun mana pe volan.

inchiriere opel zafiraDe asemenea alti amici veniti in Romania, de curand, de data aceasta cu un bebe la bordul avionului, au apelat la o firma de inchirieri auto din Bucuresti – Airport Rent a Car, specializata in astfel de servicii si s-au bucurat din plin de toate serviciile necesare: transfer de la aeroport si apoi de hoinarit toata tara cu masina inchiriata (un Opel Zafira, pentru toata familia, toate bagajele), si-au vizitat rudele si prietenii din diferite orase, au avut parte si de cateva zile de concediu la munte, si-au rezolvat toate treburile rapid si frumos, fara probleme.

Astazi treburile se pot face intr-un mod elegant, contactand din timp o astfel de companie, primind si asistenta, stabilind detalii, in functie de necesitati, etc. Pe timpuri treburile stateau altfel, trebuia sa apelezi strict la prieteni sau familie, pentru astfel de “urgente”, iar pentru perioade mai mari de timp (chiar si o saptamana) era destul de greu sa gasesti o solutie comoda si rapida si uneori ajungeai sa renunti la planuri din diferite motive. Astazi ai posibilitatea sa nu mai depinzi de nimeni, sa mergi la sigur, fara griji.

E frumos si recomandat sa ne bucuram de cat mai multe minuni ale vietii, ale naturii… sa nu lasam nimic sa ne stea in cale sa ne hranim sufletele cu momente dragi, de neuitat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here