Pur si natural printre obligatii si carcoteli

0
395
views

Pe vremea mea.. eii nu chiar in urma cu 1500 de ani, dar oricum au trecut cativa anisori, am decisi sa scoatem orice aranjamente florale de nunta de pe mese si astfel am pastrat doar unul la masa mirilor si 2 vaze cu flori la intrarea in sala. Nu stiu daca din zgarcenie sau pentru ca mi se pare destul de eleganta si frumoasa sala si o vroiam cat de simpla posibil. Nici huse la scaune nu am ales, fiind mult mai frumoase si elegante scaunele salii.

Dar, astazi, uitandu-ma ce minuntatii, ce aranjamente florale de nunta, de orice eveniment gaseste, ce buchete de mireasa realizate extrem de creativ, cu mult bun gust, pentru toate preferintele si culorile, cred ca nu m-as mai abtine si mi-as delecta simturile si invitatii. Alese cu greu (fiind ataaaat de multe variante) cred ca pot da o nota cu totul aparte, un aer boem si fin, pot colora staticul in ceva ce pare sa prinda viata.

aranjamente florale nuntaImi plac tare mult, florile colorate, florile pline de viata care iti dau parca din energia lor, iar la nunti ai nevoie de energie. Energie sa mananci din bunatatile diverse si multe, energie sa dansezi, sa te hahai, sa depeni amintiri, sa te bucuri pentru tinerii ce isi croiesc impreuna drum prin viata.

Florile pot fi oaza de salvare pura si naturala din ochii nostri intr-o seara-noapte plina de lume, care mai ferchezuita, care mai obosita, care mai plina de voie buna si fericire, care mai apropiata si sincera, care mai din obligatie si carcotasa, care mai rautacioasa si invidioasa, care mai cu punga, care mai cu vinutul – ca doar asa e la romani.

Important e sa ne simtim bine pe cat posibil, in orice postura am participa la astfel de evenimente, fie ca miri, nasi, parinti sau simpli invitati, daca tot alegem sa mergem (fie ca “trebuie”, fie ca ne dorim cu adevarat) e cazul sa ne inconjuram de oamenii dragi si plini de viata si voie buna, oameni optimisti care stiu sa se bucure cu adevarat si alaturi de de ei si de tot ce poate fi frumos in astfel de momente, sa petrecem o seara frumoasa si memorabila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here