Oferte J’Info Tours 2016, pareri si preturi (P)

5
575
views

Asa-i ca multi dintre voi deja va ganditi la vacanta 2016, daca nu cumva v-ati programat-o deja, ati cautat deja oferte, ati citit bloguri specializate, verificat tot felul de testimoniale si pareri legate de testarea locatiilor de cazare, de alimentatia locala, tot felul de puncte forte sau din contra ce e de evitat in anumite zone, ce trebuie avut in vedere cand achizitionam un astfel de pachet turistic, etc.

Din punctul meu de vedere punctul cel mai important este agentia de turism, sunt cei de la care achizitionam vacanta, pachetul turistic, pentru ca daca ei sunt de incredere, inseamna ca au facut deja verificarile necesare pentru a se asigura ca locatia si serviciile sunt ok, ca transportul ne este asigurat in conditii bune si sigure.

Oferte J'Info Tours 2016, pareri si preturi

Sursa foto: J’info Tours

Pentru mine este foarte important sa stiu ca ceea ce achizitionez este ceea ce gasesc. Nu am asteptari prea mari, dar vreau sa stiu ca ceea ce am ales in cunostiinta de cauza, e ceea ce gasesc la fata locului, asadar parerile impartasite trebuie musai sa fie cele reale. Clar sunt adepta adevarului si prefer sa fiu pregatita sa mi se spuna din start aspectele pozitive si cele negative, urmand ca eu sa mi le asum sau nu achizitionand pachetele informata. E clar ca nu-mi permit toate punctele la superlativ si ca in functie de buget trebuie sa faca selectii si sa aleg in functie de cat mi-e de lata patura. Asadar nu pot avea mega pretentii, cand bugetul alocat este unul modic-mediu, dar important e sa gasesc la fata locului, ceea ce mi s-a prezentat in oferta, la pretul respectiv.

In ziua de azi gasesti in orice domeniu oferte si preturi pentru toate buzunarele. Parerea mea e ca trebuie sa fii informat corect si astfel sa poti lua o decizie si decizi la ce crezi tu ca poti renunta, sau ce crezi ca este important pentru tine, atunci sa bifezi. E important ca atunci cand ai de cautat si comparat oferte, sa poti urmari criteriile care te intereseaza. De exemplu, eu ador site-urile de turism care sunt bogate in informatii, care imi ofera posibilitatea sa vad multe oferte, sa le compar, sa le analizez in liniste, acasa, din fata calculatorului. De exemplu pe site-uri J’info Tours gasesti oferte pentru circuite, sejururi si poti sa iti alegi anumite perioade, in functie de punctul de plecare, destinatia aleasa, de numarul de persoane, de cati copii sunt inclusi, oferte ce acopera toata lumea si toate buzunarele, fara comisioane de rezervare sau alte taxe ascunse, ci cartile pe fata.

Voi v-ati ales vacanta 2016?

5 COMMENTS

 1. Poate ai dreptate dar nu ai ales bine agentia. Dupa 4 experiente multumitoare cu J’info am avut cea mai mare dezamagire cu aceeasi firma. Nu imi place sa ma plang pe internet dar va spun ca in cei peste 25 de ani de vacante din Australia sau China si pana in SUA nu mi-a fost dat sa intalnesc mai multa indolenta, tupeu in relatia cu clientul (adica miere si lapte pana ai platit avansul iar apoi pur si simplu nu mai raspundeau la mailuri sau telefon). Au schimbat data de plecare de atatea ori incat au iesit din perioada mea de vacanta. Cum nu am fost de acord cu asta am pierdut avansul de 2000 de euro. Acum ne judecam!
  Prefer cel mai prapadit site decat acesti sarlatani care la luat banii sunt campioni!
  Niciodata… dar niciodata sa nu alegeti J’info Tours! Niste mizerabili!

  • Confirm ceea ce se spune. O firma care parea de incredere dar cu niste contracte abuzive. Am dat avansul si apoi au inceput: modificari la data de plecare, modificari la program, modificari la compania aeriana si implicit cresteri de tarif. Apoi cand am protestat mi s-a spus: asta e excursia, noi suntem in contract, daca nu va convine pierdeti tot avansul! La revedere!
   Alegeti orice dar nu J’info!!!!

 2. Agentie de turism neserioasă. Insoțitor de grup nepregătit profesional să acorde asistentă pe durata vacantei.

  Postez aceste rânduri pentru a informa eventualele persoane ce doresc să achiziționeze o vacanță (CIRCUIT, SEJUR, etc.) prin această agentie.

  În luna februarie am achiziționat o vacanță (circuit) Portugalia -Maroc prin intermediul acestei agenții, achitând și un avans destul de mare, însă cu o lună înaintea datei de plecare am fost sunat de către cineva de la agentie să îmi comunice că excursia nu se mai organizează, întrucât nu s-au înscris persoane suficiente. Față de această relatare seacă am solicitat lămuriri (de genul câte persoane s-au înscris ? suntem singura familie înscrisă? etc.), însă nu ni s-a oferit niciun răspuns. După mai multe convorbiri telefonice și insistențe din partea mea mi s-a oferit o alternativă, respectiv circuit Spania – Maroc cam în aceeasi perioadă, circuit pe are l-am acceptat, întrucât era prea târziu să mai achiziționez o altă excursie prin altă agentie.

  Deși excursia era prezentată foarte frumos, s-a dovedit a fi o nereală, cu preturi ascunse și umflate (s-au schimbat hotelurile, față de cele prezentate în ofertă, iar majoritatea grupului ne-au spus că au dorit și ei să achizitioneze excursia Portugalia -Maroc, însă de la agentie li s-a spus că nu mai sunt locuri ????). Astfel, ajunsi în Spania, tot grupul a refuzat să achizitioneze excursiile optionale puse la dispozitie de agentie, întrucât preturile din ofertă nu mai corespondeau cu ceea ce se solicita la fața locului, fiind efectiv triplate, motiv pentru care o parte din grup am achizitionat excursii prin agentii locale și am achitat aprox. jumătate din pretul solicitat de agentie (ex. excursie Gibraltar – pret agentie 117 euro de persoană (pret în care nu intra niciun obiectiv turistic din Gibraltar, ci doar transportul cu auto până la Gibraltar), pret total cu închiriere auto din Spania și achizitionare tur Gibraltar, cu ghid și intrare la obiective turistice 51 euro/peroană. Vizitarea orasului Malaga – preț prin agentie 50 euro/persoana, în care intra doar transportul cu auto prin Malaga, însă pe cont propriu am vizitat Malaga cu pretul de 32 euro/peroană în care a fost inclus și pretul la majoritatea obiectivelor turistice, întrucât am achizitionat un tur hop-on-hop cu intrare gratuită la majoritatea obiectivelor turistice ).

  Ei și aici intervine partea frumoasă a sejurului – însoțitorul de grup – o doamnă, profesoară de engleză, care ne-a dat impresia că nu fusese niciodată în Malaga, întrucât nu ne-a oferit nicio informatie cu privire la obiectivele turistice vizitate, apelând la cineva din grup pentru orientare în spațiu – nefiind capabilă să ne îndrume la obiectivele turistice, ce să mai zic de vreo informatie referitoare la respectivele obiective turistice. Iar cu privire la obiectivele turistice vizitate în Maroc, doamna profesoară efectiv citea informatiile de pe o tabletă, iar când era întrebată de cineva din grup despre un anumit obiectiv turistic, pe care nu îl avea cuprins în informatiile sale, era pierdută în spațiu, nefiind capabilă să ofere acele informatii, ca să nu mai zic că o parte din informatiile oferite au fost eronate.

  Referitor zilele petrecute în Maroc, când am ajuns în Spania, agentia ne-a solicitat încă 97 euro/peroană pentru intrările la obiectivele turistice din Maroc, deși în ofertă nu era specificat acest aspect. Astfel, am fost nevoiti să mai achităm niste sume de bani triplate, întrucât majoritatea obiectivelor turistice vizitate erau exterioare și erau gratuite, motiv pentru care i-am solicitat explicații d-nei proferoare, însă replica dânsei a fost următoarea ,, Ei, mai puneti la socoteală câțiva euro achitati în plus,,.

  Ar mai fi multe de spus, însă doresc să păstrez o anumită decență în exprimare și astfel am să închei cu următoarea constatare și următorul sfat:

  Constatare: Deși am cercetat toate opiniile găsite pe net referitoare la seriozitatea acestei agentii și aproximativ toate erau nefavorabile, am crezut că sunt exagerări, însă s-au dovedit a fi adevărate. Deci, inainte de a achizitiona orice fel de excursie, interesati-vă cu privire la seriozitatea agentiei și cântăriti bine înainte de a achitat un pret mai mic și a beneficia de servicii proaste.

  Sfat: Nu recomand nici dusmanilor mei această agentie. Încercati să achizitionati excursii de la agentii serioase, ex: Eturia, Marshal Turism, Dal Travel, Nordic Tour sunt agentii foarte serioase, cu oameni profesionisti, cu adevărați însotitori de grup.

  Notă: Am râs de m-am prăpădit când am văzut reclama acestei agentii pentru anul 2018 ,, Cei mai buni însotitori de grup, preturi reale ,,.

  Doamne, câtă ipocrizie și minciună.

  Spun un NU achizitionării excursiilor prin această agentie.

  • Off 🙁 regret tare experientele de acest gen, la orice agentie sau persoana. Vacantele trebuie sa fie relaxante. Le asteptam un an intreg si e mare pacat sa fie distruse de neprofesionalism, minciuni, etc. Multumesc frumos pentru feedback-ul oferit.

 3. Regret nespus ca n-am citit aceste pareri inainte de a ma inscrie si eu la aceasta agentie! Se confirma cele scrise de ceidinaintea mea.Trebuia sa plecam pe 15 oct. in Egipt dar la fel cum spun ceilalti am primit telefon ca se decaleaza plecarea pe 13oct si nu mai este dimineata ci seara.Sper sa nu se confirme in rau si excursia propriu zisa,voi reveni dupa efectuarea circuitului in Egipt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here