Bebe si luminitele

0
683
views

Bebe este pe punctul de a o lua la fuga prin casa. Cand a facut tata instalatia electrica in apartamentul nostru, ne-a spus ca ar fi mai bine sa avem intrerupatoarele in partea de jos, la nivelul mainii lasate pe langa corp, astfel incat bebe sa ajunga la ele, in momentul in care va merge, va pleca noaptea singurel la baie, etc. Da, evident ca deocamdata suntem mititei si mai avem ceva de muncit pana om ajunge la acel moment, dar oricum deja ne buricam la butoane, intrerupatoare, ca am vazut ca de acolo se intampla chestii.

Asadar, e pasionat de lumini oricum, parca ar fi nepot de electrician. Avem si lampici prin casa, luminite colorate, care par sa il pasioneze maxim. Daca e aprins vreun lampic iar lustra, e stinsa, se uita suspect catre lustra si apoi la lampic.. probabil se intreaga de ce vine lumina din alta zona si nu de la lustra, ca de obicei. 🙂 De asemenea cand suntem prin magazine si dam peste tot felul de corpuri de iluminat le analizeaza cu atentie.

atas lighting corpuri iluminatSursa foto: Atas Lighting

In ziua de azi ai si de unde alege tot felul de minunatii, ajunse deja la stadiul de opere de arta luminate sau care redau lumina in diferite forme, intensitati, culori, etc. (exemplu la Atas Lighting, companie cu peste 4.000 de proiecte implementate in Romania, in cei peste 20 de ani de experienta, se gasesc pe site peste 2.000 de modele de corpuri de iluminat). 

E clar ca bebe al nostru e pasionat de luminite, ca o fi genetic sau pur si simplu asa e el, ca multi copii pasionati oricum de tot ce e nou, iar la varsta lor sunt miliarde de lucruri noi de remarcat zilnic, nu-mi ramane decat sa pregatesc capace si tot felul de protectii pentru prize, ca se anunta vremuri grele. El oricum trebuie sa vada orice miscare noua, orice luminita noua aparuta in zona, fiind tot un curios de felul lui. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here