De ce trebuie sa purtam tinute office de calitate?

1
399
views

“Se spune ca haina defineste omul care o poarta, nu vorbim aici neaparat de imbracaminte la comanda, ci pe acele haine pe care le achizitionezi din fiecare mall sau boutique.

Imi aduc aminte cu drag de o profesoara de a mea, care imi spunea ca romanul e prea sarac ca sa isi permita sa se imbrace prost. Si asa si este, o haina de proasta calitate se va uza repede, pe cand o haina de calitate va rezista in timp si o poti purta de mai multe ori. Iar acesta este un criteriu pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand iti cumperi rochii elegante, rochii de ocazie sau orice tip de tinute office.

colectia casandra fabro.ro

Este foarte important sa tii cont de calitatea hainelor pe care le porti, mai atunci cand locul in care lucrezi sau firma pe care o conduci iti impun tinute office.

Magazinul online Fabro stie cat de mult conteaza o tinuta bine croita pentru o femeie care vrea sa arate bine, de aceea a dezvoltat o noua tehnica de masurare, o tehnologie care le permite sa creeze un manechin personalizat in functie de dimensiunile clientelor lor si imbracaminte la comanda fara pata.

Tehnica de masurare 3D presupune o scanare cu un dispozitiv Artec Eva. Artec Eva este un scaner performant, capabil sa prelucreze simultan 288.000 de puncte de scanare. Scanerul reproduce corpul uman cu o abatere de maxim 2 mm, fapt ce dovedeste cat de precis poate fi si cat de mult a evoluat tehnologia din ziua de astazi. Acum crearea unei rochii elegante sau crearea unei imbracaminte la comanda e devenit o munca mult mai usoara si are beneficii extraordinare.

Daca vrei rochii elegante create exact dupa dimensiunile si preferintele tale, Fabro este locul ideal unde poti face acest lucru. Tehnologia folosita de acestia nu necesita foarte multe vizite la atelierul de productie, o singura vizita este mai mult decat decat suficienta.

Creeaza-ti rochii cu stil si alege calitatea in locul cantitatii.”

1 COMMENT

  1. Sunt de acord cu tine ca haina defineste omul. De asta prefer sa imi cumpar haine de calitate. Amcumparat de la fabro si imi plac hainele lor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here