Culorile si femeile

0
429
views

Ador culorile, fie ca vorbim de natura – frunze, cer, padure, curcubeu, fie ca vorbim de haine, de incaltaminte sau de nuante la par sau la unghii. Parul – de-a lungul timpului l-am zapacit in multe nuante si forme, dar unghiile le-am avut de 3 ori – aplicate cu gel si o data cu oja semipermanenta. In ziua de azi, in materie de par, unghii si machiaj e dezvoltata o adevarata industrie, gasesti tot felul de materii prime de cea mai buna calitate, la preturi decente si dintr-o gama super diversa (ex: vopsele, geluri UV, truse profesionale pentru machiaj/unghii, tot felul de balsamuri/gloss-uri, etc.) cu ajutorul carora sa realizezi tot felul de minunatii – adevarata arta numindu-se opera finala.

Adevarul e ca un plus de culoare iti poate aduce un plus de energie, de incredere. Cred ca trebuie sa ai o anumita stare, atitudine pentru a purta anumite culori si totodata cred ca o culoare iti poate aduce o anumita stare, atunci cand o porti, fie pe unghii, fie in par, fie in pantofi.

curcubeu

Sursa foto: Beautyscenery.com

E frumos sa ne inconjuram viata si sufletul de culori vesele, pline de armonie si energie. E frumos sa ne putem incarca bateria din aceste culori, sa putem sa ne bucuram de viata si sa vedem prin nuantele de negru si gri, aceste picaturi de culoare vie care sa ne ridice de jos uneori. E bine cand ne simtim bine in pielea noastra, cand dorim sa fim noi in propria piele si sa ne bucuram de ea, sa o acceptam si sa o traim ca atare.

E foarte bine sa intelegem cand avem nevoie de putin ajutor, cand putem adauga un plus de culoare acolo unde par sa fie umbre in ceata, asadar e bine sa apelam la mici trucuri ca acestea, care ne coloreaza sufletul si astfel si increderea si starea de bine. Avem nevoie de multe ori de un impuls, cat de mic si acesta poate reprezenta o tunsoare noua, o haina noua, o masa cu prietenii, o manichiura noua si colorata si de preferat – una rezistenta (cu geluri UV poate, nu care sa se descompuna la prima farfurie spalata), o plimbare sau o calatorie, poate inseamna altceva pentru fiecare dintre noi, dar pentru toti ne poate reda o stare de bine, de energie, de vitalitate, dandu-ne aripi spre un cer zen! Profitati de culorile din viata voastra!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here