Cand simti nevoia de o pauza…

0
338
views

Nu de putine ori ni se intampla sa ne dorim sa punem viata noastra agitata, in continua miscare si viteza, pe Pauza. Ce simplu ar fi sa apasam un buton si sa putem avea astfel un timp doar al nostru, in care sa ne bucuram de momente cu sufletul nostru, in liniste, intr-un timp care stea pe loc pentru noi. De cele mai multe ori cand reusim sa ne rupem putin de lume, sa ne decidem ca “Gata! Chiar am nevoie de o pauza, de o revigorare.“, decidem de fapt sa iesim din ciclul nostru nebun, sa parasim zona obisnuita, ca timp si spatiu si sa calatorim putintel. Avem noroc pentru ca in ziua de azi gasim tot felul de oferte bune de city-break pe scotianul.ro (de exemplu), sau pe site-uri online dedicate acestor servicii de turism, unde ne este mult mai usor de analizat si organizat, in functie de timp si costuri, o scurta escapada. Tot ce conteaza e sa ne bucuram chiar si cateva zile de o locatie noua, de un oras nou, poate chiar o tara noua.

oferte bune de city break pe scotianul.ro

Intr-adevar cand e un bebelin mai mic sau mai mare prin zona, avem de analizat mai in detaliu aspectele unei astfel de calatorii, tinand cont de varsta lui, rabdarea, confortul, programul lui, distante, timp, activitati, alimentatie, etc.

Macar, in ultimul timp, pare sa avem parte si de putin sprijin in acest domeniu, din partea companiilor aeriene cu plecari din Iasi, astfel incat sa nu fim nevoiti sa batem un drum suplimentar catre alte orase ale tarii, unde s-a inteles din timp necesitatea unui aeroport conform secolului in care traim.

Cum vara aceasta nu am reusit sa ne organizam de nicio culoare din punct de vedere financiar catre destinatiile de vacanta, avand alte prioritati, evenimente pe lista, speram ca intr-un viitor apropiat sa putem bifa o mica vacanta, macar in tara, intr-o pensiune, hotel, unde sa avem parte de amintiri frumoase alaturi de al nostru bebelin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here