Poalele si senzatia de plutire

0
584
views

De cand ma stiu, am optat mai mereu pe rochiile scurte, care astazi mi se par ca arata mai mult ca rochii de club, care trebuiau totusi sa mascheze cumva soiul de burtica de Somalia (45-49 kg si 160cm, dar burta – asta e, nimeni nu-i perfect), dar in ultima perioada incep sa devin o fana rochii lungi, pentru care dezvolt o adevarata pasiune simtindu-ma foarte bine in ele, chiar daca sunt “maruntica”.

In general aveam senzatia ca voi arata ca o mica “matura” cu o rochie lunga, dar practica mi-a aratat clar ca nu e asa, ci din contra m-a facut sa ma simt grozav, sa ma simt o mama frumoasa si fluffy! (si modesta, stiu) 🙂

rochii de seara

Pe mine, o rochie de ocazie – lunga de ma face sa ma simt diafana, imi da senzatia de plutire pe ringul de dans, pe care nu il pot rata, nici legata, pentru ca ador sa dansez, ador sa profit cu fiecare ocazie de ringul de dans, fie ca e muzica populara, usoara, rock, etc. E unul dintre motivele pentru care ma simt cam de fiecare data bine la un eveniment fie el nunta, cumatrie, petrecere aniversara, eveniment de tip gala, festival, etc.

Rochiile lungi mi se par ca au in ele un plus de eleganta si chiar mi se par si mai comod de purtat, iar daca mai au in ele si ceva dantela sau voal sau vreun material usor, vaporos, care da senzatia de zbor, atunci efectul e unul wau cu siguranta. Iar acum trebuie sa recunosc ca Slava Domnului sunt oferte cu rochii pentru toate formele, marimile si preferintele, pe care le poti alege linistita de acasa, din fata laptopului din magazinele online (exemplu: Depochic), fara sa trebuiasca sa bantui cu un bebe proaspat mall-urile, sa probezi, sa cauti rochia potrivita pentru cumatrie, astfel incat chiar daca esti o proaspata mamica, care poate mai are si ceva kilograme in plus de pe sarcina, care e interesata de o rochie usor de “manevrat” in alaptare, etc. sunt sigura ca o varianta online e la indemana oricarei mamici in cautarea unei rochii de seara / de ocazie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here