Piticoti cu GPS

0
899
views

Puiutul nostru este tot mai viteaz in propriile picioruse, se distreaza si bucura copios cand il tinem de manute sa mearga el repede-repede. E foooarte incantat si abia asteapta sa o ia la fuga prin casa. Ne asteptam la el sa nu prea cunoasca ce inseamna sa mergi potolit si asezat, ci sa fie intr-o continua viteza mereu.

Si am senzatia ca asta ar fi doar inceputul, apoi treptat va fugi tot mai departe. Deja il vad cum nu mai este la fel de dependent de noi, cum isi face el singurel din treburi. Imi amintesc cu drag cat de mititel era, cum nici nu putea sa se intoarca bine de pe o parte pe alta, iar acum cand il vad ca vrea sa pedaleze, cum isi ia singurel lucrurile, cum intinde manutele mandru foc sa-l iei in brate, sa-l duci in alta camera, unde vrea sa mearga, ca nu se omoara maxim cu statul in brate. E zbir, tot misculatie, un fel de mini Napoleon (ca doar asa a si fost imbracat la botez de nanuti), care vrea sa faca 10 lucruri in acelasi timp.

localizator gps sisteme sigurantaSurse foto: forwardtimesonline.com si radioboston.wbur.org

Si dupa ce am constatat ca in concedii, in plimbari prin tara ca poate fi destul de util un sistem gps in masina (fie el pe telefon mai nou, sau un sistem/aparat separat), sotul meu imi spune, mai in gluma mai in serios, ca la cum il vede pe titirezul nostru, va trebui sa-i montam un localizator gps, sa-l gasim in timp util prin casa, pe afara, ca altfel vom avea ceva dileme si batai de cap. Si culmea e ca am si gasit astfel de sisteme de localizare Comenzi.ro pentru copiii stiurliubatici ca prichindelul nostru.

Asadar nu cred ca am fi nici primii parinti, nici ultimii cu astfel de metode de monitorizare, de siguranta pentru copilasi. Om trai si-om vedea! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here