Incotro pentru prima iesire din tara – cu bebe?

0
601
views

V-am zis de cateva ori cat ador Turcia, de la mancare – in primul rand, la mister, la traditii (pe care recunosc, nu le-as putea trai in totalitate), pana la peisaje, la relief, la filme, la muzica si dansuri. Unul dintre planurile mele de viitor este sa mergem cu pustiulica in concediu, in vacanta in Turcia. Evident ca de data aceasta, fiind cu un bebe strumf la bord, va trebui sa cercetam piata sa gasim bilete de avion ieftine care sa ne duca la destinatie (tati nu e tentat deloc de mersul cu avionul, asadar va trebui sa ducem ceva munca de lamurire cu el, sau sa-l asteptam cu alt mijloc de transport – bicicleta, caruta, barca, etc. 😀 ).

vacanta all inlcusive turcia kusafasi efes surmeli

De ce as alege Turcia – all inclusive, pentru prima iesire din tara, cu un bebe strumf in dotare?

Pentru ca pot sta linistita intr-un complex hotelier, in care sa am la dispozitie tot ce am nevoie:

  • masa – extrem de importanta, sa fie mega bogata si diversificata din care pot linistita sa ii dau si lui de mancare;
  • animatie si activitati distractive organizate atat pentru cei mari, cat si cei mici;
  • plaja cu nisip fin si curat, cu apa calda si potrivit de adanca, astfel incat sa poata sta si cetateanul cu slipul in valuri;
  • camere si bai aerisite, curate, dotate cu frigider, balcon, AC, cu toate cele necesare;
  • spatii de joaca pentru prichindei;
  • piscine pentru cei mari si cei mici;
  • personal amabil, ospitalier, zambacios;
  • spatii mari de plimbare in aer liber prin vegetatie, in cadrul complexului hotelier;
  • exista de asemenea posibilitatea de a achizitiona si excursii, activitati suplimentare, in functie si de varsta si rabdarea piticotilor; (ex: seara turceasca, excursii la Pamukale, Efes, la fabrici de dulciuri, in parcuri de distractii, etc.)

Cred ca pentru prima iesire a lui bebe din tara as merge pe o astfel de alegere, pe relaxare, rasfat, fara prea multe batai de cap, cu toate celea la dispozitie, cu activitati care sa ne umple timpul atat noua, cat mai ales lui bebe, cu oameni calzi si primitori, cu mese bogate, cu natura si valuri, curatenie si voie buna.

Noi deocamdata cercetam ofertele, adunam bugetul si asteptam sa mai crestem putin, sa avem cu cine ne intelege, sa putem spune ce si cum ne dorim, ce ne doare, ce  ne place, ce ne sperie, etc. 🙂

Voi unde mergeti cu bebelinii pentru prima iesire din tara?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here