Hahaiala din timpul sarcinii

0
662
views

Cred ca pe timpul sarcinii, chiar daca mi-a fost si rau, m-am hahait grozav, poate ca in copilarie, sau poate ca niciodata. La birou mai mult sau mai putin, pe cat posibil, dar serile cu siguranta erau pline de zambaceli, de voie de buna, de care ma bucuram din plin.

rasul din timpul sarcinii

Am adorat sa rad cu pofta, dintotdeauna, (si mai ales oamenii care stiu sa rada cu pofta, care sunt veseli si care inspira drag de hahaiala, chiar si fara un motiv anume) dar in acea perioada parca era si mai frumos. Adoram “sa-mi bat pana” si sa chicotesc de multe lucruri, de momente, de oameni, de mine, cu oameni.

M-am distrat copios si m-am bucurat ca puteam sa fiu energica, optimista si zambacioasa, pentru ca astfel ii transmiteam si lui bebe o stare de bine, pe langa sfatul “mami, viata-i dura!” 🙂 Asadar pana acum, nu stiu daca are vreo legatura cu hahaiala mea din timpul sarcinii, dar bebe este vioi si zambacios, mustaceste zambete chipese in coltul gurii, rade smecherut, ca si cum ar fi facut o sotie de care este oricum mandru. 🙂

Pe toata perioada sarcinii (pe langa seriale ca White Collar, Criminal Minds, Grey’s Anatomy) m-am uitat la multe desene animate (ex: Tom & Jerry, Viata cu Louie, etc.), povesti animate si seriale de comedie (ex: Familia Bundy) care imi dadeau o stare de bine pentru un somn vesel.

Asadar pe mine hormonii m-au ajutat sa am pofta de hahaieli, de chicoteli, de adevarate maratoane de ras. Fericirea mea era speciala, aveam cel mai bun motiv din lume, sa ma simt si sa fiu zambacioasa, in momentele mele de relaxare totala. 😀

Voi ati ras in timpul sarcinii?

Sursa foto: Quotessays.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here