Fericirea se intoarce la cel care a daruit-o?

0
1294
views

“Vorba buna, zambetul si fapta binefacatoare sunt raze ale soarelui rasfrante in sufletul omului.” (Nicolae Iorga)

E clar, e minunat sa daruiesti, de la simple zambete pana la daruri realizate manual si gandite intens. Ma bucur tare mult cand primesc cadouri, dar bucuria mea este si mai intensa cand daruiesc, cand vad bucuria darului meu pe chipul celui caruia i-am destinat cadoul. E un sentiment tare frumos.

Totodata cred ca atunci cand daruiesc din suflet, Dumnezeu ma va ajuta si imi va oferi la loc bucurii si mai mari, speciale. Ador sa vad zambetele speciale pe chipurile oamenilor dragi cand le ofer lucruri cat se poate de marunte. Adoram chipurile copilutilor care veneau sa le schimbam maruntii adunati, in fiecare seara, inainte sa ajunga acasa, cand le dadeam felii de pizza, cartofi prajiti si orice bunatati mai aveam ramase la final de program.

Adoram bucuria persoanelor cunoscute sau nu, cand le daruiam cadouri de Craciun, cand aveau cu ce sa completeze masa de sarbatoare. Si pentru cei care pot sa daruiasca si chiar o fac, toata stima si respectul meu. Acestora le aduc la cunostiinta un eveniment creativ, elegant si cu gust, care ofera ocazia de a face donatii, de a sprijini tratamentul a peste 30 de copii cu dizabilitati.

Asadar va recomand cu drag un eveniment special “Balul de la Castel” – a doua editie organizata de Fundatia Bethany, care se pregateste sa fie o seara a zambetelor elegante, a evantaielor dantelate, a rochiilor cu falduri si a bucatelor desprinse din “La Belle Epoque”. Evenimentul va avea loc in Iasi, in Sala Turnurilor a Hotelului Restaurant “La Castel”, pe data de 30 mai 2013, incepand cu ora 19:00.

Fondurile colectate in cadrul serii de bal si a licitatiei de obiecte de arta realizate de cei mai cunoscuti artisti plastici si sculptori romani vor fi donate catre centrul de recuperare finantat de Fundatie pentru sprijinirea tratamentului acestor copii cu probleme. Evenimentul este deschis tuturor persoanelor publice locale si membrilor comunitatii care doresc să se implice.

PS: participarea a doua persoane la balul anului se face in baza unei donatii in valoare de 500 lei. Donatiile se pot face in contul Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany deschis la BCR Iasi, IBAN: RO64 RNCB 0175 0335 7249 0001 sau direct catre organizatorii evenimentului.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului sau la adresele: [email protected], [email protected], unde puteti trimite propuneri si afla informatii suplimentare.

Dinoland.ro - Jucarii pentru copii

“In loc de primirea egoista, trebuie sa ajungem la daruire. Umple-te prin daruire, pentru ca niciodata nu vei fi in stare sa te implinesti primind. Ai incercat asta si ai vazut si singur. Dar o sa-ti spun un secret: exista o metoda care poate sa iti dea abilitatea de a simti placere perfecta si nemarginita. Ea iti va da implinirea care cuprinde totul, chiar si ceea ce se afla dincolo de granitele acestei vieti. Insa trebuie sa stii ca aceasta implinire nu apare prin primirea egoista, ci prin daruire. Asta pentru ca tot ce tine de calitatile tale omenesti exista in afara ta – in dorintele sau in sufletele altora.” – Baal HaSulam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here