Welcome! :)

0
1043
views

Dragilor,

Bine ati ajuns alaturi de mine, de retetele mele yammy, de gandurile mele intelepte (si modeste:D), de pasiunile mele (filme, muzica, etc.), de evenimentele si amintirile mele, de viata mea profesionala, de toate trasnaile adunate din online adunate, etc. pe care vreau sa le transcriu pe paginile acestui site.

Nu de putine ori mi s-a intamplat sa simt nevoia de schimbare, de revigorare a vietii, a mobilei, a garderobei… asa ca de data aceasta, m-am decis sa-mi iau “blogul in maini” si sa trec la o noua etapa aici: AndreeaHolban.eu.


Asa cum se poate observa, inca lucrez la revigorarea noului site, iar aceasta munca va continua, pentru a va putea pastra alaturi de mine, pe termen lung, pentru a va simti confortabil cu fiecare ocazie, cand ajungeti pe paginile lui.

Va astept cu drag sa-mi transmiteti sfaturile, propunerile, feedback-urile la adresa holban-dot-andreea-at-yahoo.com, pentru a-mi imbunatati aparitia in mediul online, care ma pasioneaza si relaxeaza totodata.

Va multumesc din suflet pentru ca imi sunteti alaturi, pentru ca ma urmariti, comentati, barfiti sau indragiti. Respect pentru toti “online-istii” de calitate si felicitari pentru implicarea in acest mediu!

Mii de multumiri celor care ma sprijina si ajuta in continuare!

Multumesc tuturor celor care au pasit pragul acestui site si sper sa fie intr-un ceas bun pentru toata lumea!

Pupicioi! :*

Sursa foto: http://webinsightlab.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here