Diferenta dintre obisnuit si extraordinar

0
745
views

Din pacate primim adevarate lectii de la viata, de la persoane care au firul vietii ajuns la capat, mult prea devreme. Iata cum o fetita de 12 ani, care moare de cancer lasa un mesaj de-a dreptul emotionant si care degaja atata optimism de care foarte multi nu suntem in stare. Acest mesaj a fost gasit de tatal ei si suna cam asa:

optimism lectie de viata

Fericirea depinde de noi insine. Poate nu totul tine de finalul fericit, ci de poveste. Scopul vietii este o viata traita cu un scop.

Diferenta dintre obisnuit si extraordinar este acel ceva in plus. Fericirea este un drum, nu o destinatie. Va multumesc ca existati. Fiti fericiti, liberi, increzatori si intotdeauna tineri. 

Imi stii doar numele, nu si povestea. Ai auzit despre ce am facut, dar nu si prin ce am trecut. Dragostea este precum sticla: arata frumos, dar e atat de simplu de distrus. Dragostea e rara, viata e ciudata, nimic nu dureaza, iar oamenii se schimba.

Fiecare zi e speciala, asa ca bucurati-va cat mai mult de ea. Te-ai putea imbolnavi de ceva incurabil maine, asa ca profita de fiecare zi.

Viata este rea, numai daca ti-o faci sa fie asa. Daca cineva te iubeste, atunci nu te va lasa sa pleci, indiferent de cat de grea e situatia. Adu-ti aminte ca viata e plina de suisuri si coborasuri, fara ele nu ar insemna nimic. 

Astept sa ma indragostesc de cineva in fata caruia sa imi pot deschide inima. Dragostea nu este despre cel cu care te vezi traindu-ti viitorul, ci despre cel fara de care stii ca nu ai putea trai.

Viata este un joc pentru oricine, dar dragostea este singurul premiu.”

Sursa – stire completa: Stirile PROTV

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here