Nu sunt pentru atac! Nu sunt pentru aparare!

0
783
views

Recunosc, am o colectie de tigai! Si nu sunt achizitionate pentru aparare sau atac, sa ne-ntelegem din prima. Ci pentru ce au fost realizate: bucatareli yammy! 🙂 Marea majoritate sunt noi, achizitionate si oferite cadou de mama, care si-a dorit mereu pentru mine sa am o bucatarie dotata cu tot ce ea poate doar a visat la un moment dat. O bucatarie cu accesorii care sa-mi usureze cu adevarat munca, care sa ma inspire si sa ma ajute sa fac bucatareli yammy pentru mine, familia mea si toti cei dragi mie.

Asadar printre piesele de rezistenta, preferatele mele din bucatarie, de altfel, se numara: tigaie grill, tigaie ceramica, grill ceramic, tigaie wok, tigaie tefal, tavi ceramice de diferite marimi si forme, tavi – lut, vase yena, tigaie dry cooker, etc. Surprinzator in prima faza pentru noi, am remarcat ca mama a ajuns sa foloseasca si internetul, sa verifice ofertele care mai de care mai avantajoase, cu livrare gratuita, cu posibilitatea de retur, cu garantii, etc.

tigai homeX.roAdevarul e ca ador ceramica, ador cum se fac fripturile in vasele ceramice la cuptor, pentru ca ies grozav de fragede si absolut perfecte si asta strict datorita lor. Pe lista mea de dorinte vor urma tigaile de fonta si oalele ceramice. Macar una – fie oala, fie cratita, fie tigaie de fonta, e musai sa pun mana pe o trasnaie de aceasta, care momentan imi lipseste din colectie.

Stiu, sunt oameni si mai inzestrati in accesorii de bucatarie, dar pentru mine e mai mult decat suficient si sunt mandra de toate aceste achizitii/cadouri si le si folosesc intens, asadar si-au scos inzecit investitiile.

Adevarul ca pentru mine e un chin sa bantui prin magazine, fie ele online cu accesorii de bucatarie, pentru ca as vrea de toate. Si aia, si ailalta. Nu patesc acest lucru, acest sentiment la haine, de exemplu. In schimb la ce tine de bucatareala, cred ca pasiunea isi face de cap si parca deja le visez, parca deja simt cum le-as utiliza, ce as prepara bunut in fiecare din aceste obiecte. E o senzatie de yammy care te cuprinde din cap pana in picioare si pe care ai vrea sa o impartasesti cu cei dragi, pe care ai putea testa rezultatul final al muncii in bucatarie. Si e tare draguuut! 🙂

Voi ce tigai aveti in colectie?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here